Zene kereső
Mikor hallotta a zeneszámot?
óra között

Csak az utóbbi 30 nap adatai érhetőek el.

Napi bölcsesség
"A különbség a sikeres és a nem sikeres ember között az az idő, amit önsajnálattal tölt." (Barbara Corcoran)

Zenei hírek

Jennifer Lopez ismét stúdióba vonult

Nehéz lenne eldönteni, hogy a zenében vagy a színjátszásban jobb J-Lo, ám egy biztos: a 47 éves díva amellett, hogy a Shades of Blue új évadát forgatja, a stúdióba is visszatért.   Jennifer Lopez igazi sokoldalú tehetség, aki igyekszik mindenből kihozni a maximumot és közben 100%-osan teljesíteni. Zenei és színésznői karrierje építése mellett két kilenc éves gyermeket nevel, emellett nemrég ismét randevúzik. Választása ezúttal a tőle hat évvel fiatalabb sportolóra, Alex Rodriguezre esett.   A színész-énekesnő tegnap a stúdióból jenetkezett be az Instagramon, így megtudhattuk, hogy új lemezén dolgozik. A korong megírásához lesz is témája, hiszen nemrég még Drake-kel randevúzott, a románc végetérte után pedig Alex-szel lépett tovább. Hogy a mostani kapcsolat merre tart, azt valószínűleg csak ők tudnák megmondani, ahhoz azonban kétség sem fér, hogy remekül érzik magukat együtt, amit az egymást érő randvúk

Így búcsúztak a rockzene nagyjai,+1 űrhajós, Chuck Berry-től

Bruce Springsteentől Mick Jaggerig számos zenész méltatta a 90 éves korában szombaton elhunyt Chuck Berry szerepét a rock and roll történetében.   Bruce Springsteen írta Twitter-üzenetében: "Chuck Berry a rock valaha élt legnagyobb zenésze, gitárosa és szövegírója volt. Hatalmas a veszteség, egy óriást veszítettünk el örökre."   Twitter-üzenetében írta Mick Jagger: "Meg szeretném neki köszönni a zenét, amellyel megajándékozott bennünket, és amely annyira megihletett minket. Felderítette kamaszéveinket, életet adott álmainknak, hogy zenészek legyünk és színpadon lépjünk fel. Szavai mindenekelőtt ragyogók voltak, és új fényben világították meg az amerikai álmot. Chuck, hihetetlen voltál, a zenéd örökre belénk vésődött."   A Rock and Roll Dicsőség Csarnoka a “rock and roll eredeteként” méltatta közleményében Chuck Berryt: "Tehetséges gitáros, csodálatos színpadi előadóművész és szakképzett dalszerző volt, akinek zenéje és dalszövegei megragadták az 1950-es évek tinédzserei életének lényegét."   Rod Stewart: "2Minden Chuck Berryvel kezdődött. Megihletett bennünket. Az első albuma, amelyet megvettem, a Live at the Tivoli volt, és utána többé már nem voltam ugyanaz."   Lenny Kravitz Twitter-üzenete: "Chuck Berry nélkül egyikünk sem lenne ott, ahol van. Folytasd a rockot, testvérem!"   Arnold Schwarzenegger is megemlékezett a rock and roll legendáról: "Amikor tízéves voltam, minden éjjel arról álmodtam, hogy Amerikába megyek, az álmok filmzenéje Chuck Berry volt. Ő adta a rockot a világnak."   Bill Clinton, az Egyesült Államok volt elnöke: "Chuck Berry élete kincs és győzelem volt, soha nem fogjuk őt elfeledni."   Scott Kelly űrhajós: "A zenéd megrázta a Földet. Azután csillagközivé vált a NASA Voyagerének fedélzetén."

R&B Weekend a Gong FM-en

A legjobb talán ritkán is hallott számos R&B dal ezen a hétvégén.   Csak néhány név, hiszen határtalan a repertoár:   Barry White, Marvin Gaye, Beyoncé, Alicia Keys, 2Pac, Michael Jackson, Quincy Jones, Mary J. Blige, Notorious B.I.G. ....   És még bőven sorolhatnánk. Ehelyett zenében szombaton és vasárnap a Gong Fm-en.

Új Kelemen Kabátban dal Dér Henivel

Félreismertem: Új Kelemen Kabátban nóta érkezett   Az idei napsütötte tavasz első nagy slágerét szimatolhatjuk a Kelemen Kabátban most debütált dalában. A Félreismertem című nóta a ’72-es táncdalfesztiválon is dobogós lett volna, de 2017-ben is garantáltan bekunkorodik a hallójáratainkba.   A tavaszi rügypattanással egyidőben dobta be a közösbe a Kelemen Kabátban zenekar a legújabb dalát, amit Dér Henivel közösen hoztak össze. Horváth Boldi frontember szerint “ bár témájában a szakításról szól és egy balhés dal, nem a tragikus részét fogja meg, hanem az odamondogatós, megkönnyebbülős oldalt”. Ahogy Boldi elmondta, a dal hangulatát remekül egészíti ki Heni  - akit nem mellesleg korosztályának egyik legjobb énekesének tart – laza, egyéni hangja és markáns karaktere.   A Félreismertem eredettörténetét szintén Bolditól tudtuk meg: “A dalt a nyári alkotótáborban írtuk. Gazsinak volt egy 70-es évek hangulatú zongora témája, amire megírtam egy szöveget és egy dallamot. Nagyon hamar, 2-3 óra alatt kész volt az első vázlata” – meséli. Mint elmondta, az a korszak inspirálta, amit az LGT és Demjén határoz meg leginkább számukra. A szerzemény mégis sokáig a fiókban feküdt, de ennek is megvolt az oka. “Fontos üzenete a dalnak, hogy az igaz barátok mindig mellettünk vannak illetve egy rossz kapcsolatból inkább lépjünk ki. Nem véletlenül tavasszal hoztuk ki, hisz’ abszolút tavaszi felszabadulás feelingje van számunkra. Mind hangzásában, mind szövegében a szabadság iránti vágy a központi üzenet a nótában” – meséli a Kelemen Kabátban frontembere.  

Edward Christopher "Ed" Sheeran

Újabb rekordot állított fel Ed Sheeran Divide című albuma a Spotify online zeneszolgáltatónál: öt nap alatt 273 millióan hallgatták meg a lemezt.
A brit énekes albuma a megjelenése napján már csúcsot döntött a Spotifyon: egyetlen nap alatt 57 millióan hallgatták meg.
A BBC News beszámolója szerint a korábbi heti rekordot The Weeknd tartotta: tavaly novemberben hét nap alatt 223 millióan hallgatták meg a Spotify szolgáltatásával a Starboy című albumot.
A 27 éves Sheeran új lemeze jó úton halad, hogy a heti toplista élére kerüljön. A lista hivatalos számítása minden ezredik streamelést fogad el egy - kézzel fogható - lemez megvásárlásaként. Ennek alapján a brit énekes albumának a Spotify-steamelései legalább 237 ezer lemez eladását érik.
    Sheeran a közelmúltban a GQ magazinnak nyilatkozva mondta el, hogy az utóbbi tíz évben csak Adele lemezeladásai szárnyalták túl az övét, és szeretné elérni az énekesnő rekordját. 2015 novemberében Adele 25 című albumát több mint 800 ezren vásárolták meg, a lemezből eddig 20 millió példány fogyott.

A Librarius most megjósolja, ki nyeri az Eurovíziós Dalfesztivált

Újabb eleven példa született a zeneipar roppant gépezete nélküli, mindössze a nagyjából mindenki által használt közösségi oldalakat használó, menedzserek, kiadók és producerek trendekhez és mindenféle pénzügyi elvárásokhoz igazított terhe nélküli befutásra.   Egy grúziai (újabban Georgia) kis faluban három barátnő, Tatuli Mgeladze, Tamara Tsiklauri és Irina Midelauri közös sétáik közben lendültek bele az együtt éneklés örömeibe, ami addig fokozódott, hogy Tatuli szelfi-kameraként használt telefonjával felvette az Apareka című dalukat – ami aztán a Youtube-ra feltöltve pillanatok alatt világslágerré válva milliós nézettséget produkált.   A trio neve “Mandili” – egy grúz fejkendő, amit a nők viselnek. A tradíciónak megfelelően, ezt a kendőt akkor dobják a földre, ha két vitázó férfi között békét akarnak teremteni.   És mi meg legyünk olyan bátrak, hogy ezt a rövid meseismertetőt most azzal a reménnyel zárjuk, hogy most az egyszer az agyonhasznált és önmaga árnyékában újra meg újra hasra eső Euróvíziós ősmaradvány talán az elvárható módon írja tovább a grúz tündérek meséjét.   És egy örömhír : a Tiró Mandili az idén április elején budapesten lesz látható és hallható.

Szűcs Judith visszatér

Király Andor a Gong FM zenei szerkesztője Szűcs Judith sajtótájékoztatóján járt. Az ott hallottakról mesélünk:   45 évvel az 1972 -es „Ki mit tud” után, Szűcs Judith énekesnő egy, az elmúlt négy és fél évtizedet összefoglaló koncertre készül. A két órás, „egyfelvonásos” látványban, felépítésében múltat és jelent időben összekötő „show-koncertet” az Erkel Színházban élvezheti majd a közönség. A színpadon, Bogdán Péter -táncpedagógus BTS igazgató- irányításával felkészülő, Budapesti Táncművészeti Stúdió tizenhat táncosát láthatják majd az énekesnő mellett.    A DISZKÓKIRÁLYNŐ    Tudták, hogy Szűcs Judith első nagy kedvence Tina Charles volt és az I love to love ( 1976), amit „Úgy vártalak” címmel el is énekelt?   2017-ben 40 éves a Táncolj még!  - A 70-es évek végén divatos diszkóstílusban énekelt, amire bőven akadt vevő Magyarországon. „Diszkókirálynő” elnevezése is innen ered. Az igazi áttörés 1977-ben jött a Metronóm fesztiválon, ahol a Táncolj még! funk stílusú dalt adta elő, amellyel elnyerte a harmadik helyezést és a Hungaroton cég érdeklődését. Egy évvel később már megjelent az első nagylemeze, amelynek a címadó dala éppen a Táncolj még! volt. Az album platinalemez lett. A televízió elkészítette az énekesnő első show-műsorát, amely ugyancsak tetszett a közönségnek és végül de nem utolsósorban, a Pop-meccs című vetélkedőben a közönségszavazatok alapján ő lett az év énekesnője.    45 év legjobb dalai több korszakra bonthatók, melyekből a közönség is számtalan slágert ismer és dúdol fejből is. Többek között, a diszkó-, a latin -és a rumeláj korszak is megelevenedik majd ezen az estén: láthat és hallhat majd „negyvenötévnyi” válogatást a közönség, amihez az archív és új felvételek megjelenését mai, egészen különleges látványelemek teszik különlegessé. Ez azért is érdekes, mert ezeket a dalokat még soha, ilyen körülmények között, ilyen látványos „kivitelben” nem láthatták sehol!     Szűcs Judith Zeneiskolába járt, zongorázott, Ki mit tud- ot nyert 1972-ben és gyorsan szerelmes lett belé az összes férfi. Az első magyar női popegyüttesben énekelt és jött a mindent elsöprő, Platina-dal és lemez, a Táncolj még éppen 40 éve! Imádták mindenhol, NDK-tól Kubáig! A szépséges énekesnőnek több, mint 20 albuma jelent meg és dolgozik a következőn!   Az április 10-i koncerten az Erkel Színházban 30 dal, az elmúlt 45 év legismertebb dalai csendülnek majd fel.   Sztárvendégek   Balázs Fecó – Kossuth -és Liszt Ferenc- díjas énekes zenész. Két dalt láthatnak majd vele a színpadon. Érints meg – Szűcs Judith – duett, Maradj Velem!  Szűcs Antal Gábor és Tátrai Tibor – „A Latin duó”  Szűcs Antal Gábor – Szűcs Judith testvére - zenész, aki többek között a Skorpió és Dinamit együttesek tagja volt, aki már tizenöt évesen zenélt és legendás gitárosnak tartja a szakma is!  Tátrai Tibor – zenész, gitáros „fenomén”, akinek nevéhez többek között fűződik a Generál, Syrius, Új Skorpió, Hobo Blues Band, Tátrai Band is.    A lenyűgöző zenei hangzáshoz, a lírai daloknál a Monarchia Filharmonikusok kísérik majd az énekesnőt, valamint a Pesti Party Showband.  A Monarchia Szimfonikus Zenekar 2000-ben alakult, az ország legjobb szimfonikus zenekarainak – ÁHZ, Opera, Rádiózenekar – muzsikusaiból állnak. Szűcs Judittal- tizenkét tagú vonós kamarazenekaruk lép majd a színpadra.   A nagyszabású Erkel Színház- koncertet követően, a tervek szerint Szűcs Judith több hazai nagyvárosban is koncertet ad és Szlovákiában és Romániában is láthatják majd ezt a jubileumi showt a nézők!    További tervek között szerepel tavasszal új klip forgatása is!    Az új CD-ből hamarosan többet kisorsolunk hallgatóink között! Csak figyelniük kell a Gong FM műsorát!

Király Viktor, Majka és Curtis új dala

Majka, Curtis és Király Viktor egy izgalmas, stílusokat és nyelveket vegyítő együttműködéssel borzolja a kedélyeket, a közönség pedig máris imádja a bulit a hatodik emeleten!   Majka, Curtis és Király Viktor találkozása egészen parádésra sikeredett! Majka és Király Viktor már régóta ismerik egymást, hiszen mindketten a popzene meghatározó alakjai, azonban a közös munka ötlete csak ősszel született meg, mikor a Star Academy tévés tehetségkutatóban Majka mint műsorvezető, Viktor mint zsűritag volt jelen. Egy öltözői jammelés során pattant ki a dallam Király Viktor fejéből, Majka pedig azonnal lecsapott a „verzékre”, ahova később a rapbetétek kerültek. Majka állandó kollaborátora, Curtis is azonnal beszállt hatodik emeleten rendezett buliba, így lett teljes a felállás.   Viktor egy imádnivalóan fülbemászó refrénnel és az ő kifinomult soul-r&b technikájával, míg Majka és Curtis pimasz rapszövegekkel járultak hozzá ehhez az elképesztően rádiós dalhoz.

Elhunyt Mohaman, a Happy Gang egyik alapító tagja

Elhunyt Meggyes Roland "Mohaman", a Happy Gang együttes egyik alapító tagja - közölte vasárnap egy családtagja az MTI-vel.

A 45 éves zenészt szombaton éjjel érte a halál szívelégtelenség következtében - mondta el nevelőapja, Maruzsi László.
A Mohaman művésznéven ismert rapper, előadóművészt az 1990-es évek elején a Happy Gang együttes tagjaként ismerte meg a közönség. Az együttes honlapja szerint 1994-ben jelent meg első albumuk Zimme-zumm címmel. A második album a Boojaka, ezt 1995-ben követte. 1996 májusában telt házas koncertet adtak a Petőfi Csarnokban, majd a Bravo újság közönségszavazatai alapján megválasztották őket az év legnépszerűbb zenekarának. Ugyanebben az évben jelent meg harmadik albumuk Dauer címmel. 1997 áprilisában felléptek a Total Dance Fesztiválon és megjelent negyedik lemezük, a Freestyle. 
Legismertebb számaik a Sokáig voltam távol, a Fiatal szerelem és a Kérek egy kulcsot a szívedhez, Lógatom a lábam, Minő guminő, Lopják a Dzsekimet, Szentkarácsony.
A csapat 1999-es feloszlása után Meggyes Roland szólókarrierbe kezdett, és a 2000-es évek elején több önálló lemeze jelent meg.   (forrás: MTI)

Chainsmokers & Coldplay új, közös dala

Nem akárhogyan mutatkozott be az Alex Pall és Drew Taggart alkotta amerikai producer duó, a The Chainsmokers, ugyanis a Coldplay tagjaival készítettek új nótát, amely előre vetíti, hogy áprilisban már az első albumukat is meg tudjuk hallgatni!   Egyetlen pillanatra sem lassít az EDM műfaj legújabb trónkövetelője, a The Chainsmokers: azok után, hogy besöpörték az első Grammy-díjukat (a „Don’t Let Me Down” lett a befutó a legjobb dance felvétel kategóriában), és kihozták a hivatalos videót a „Paris” című számhoz, máris itt az új dal, a „Something Just Like This”, amelyet nem mással, mint a Coldplay legénységével közösen írtak! A nóta a Brit Awards gálán debütált egy közös előadás keretein belül, de már a James Zwadlo által készített szöveges videó is elkészült hozzá.   Az Alex Pall és Drew Taggart alkotta amerikai producer duó, az új dal debütálásával egyszerre bejelentették, hogy a bemutatkozó albumuk április 7-én jelenik meg, „Memories... Do Not Open” címmel. Azok a rajongók, akik előrendelik az albumot, azonnal hozzájutnak a „Something Just Like This” dalhoz, valamint az arany fokozatú eladásokat produkáló, itthon is Top 10-es slágerlistás eredményeket hozó „Paris” nótához. A lemez egyébként – az előbbi két szerzemény mellett – 10 vadonatúj, korábban sehol sem hallott felvételt tartalmaz majd.

Biebers - Lemezbemutató koncert

The Biebers lemezbemutató koncert   „Vár a holnap” címen új videója jelent meg az együttesnek. A dal már a The Biebers első magyar nyelvű nagylemezének az előfutára, melynek bemutató koncertje április 8-án lesz az Akvárium Klubban.   „Ez a dal a Bakonyban született meg, ahol alkotótáborban voltunk. Erős nosztalgikus érzés kötődik hozzá. Eredetileg a ballagásról szólt, de aztán sokat változott a szöveg, és a végeredmény egy sokkal tágabb jelentésű dolog lett. Nosztalgiával visszatekinteni a múltra, és nagy izgalommal várni az elkövetkező dolgokat. Mi pont így vagyunk most az eddigi legnagyobb lemezbemutató koncertünkkel és az első magyar nyelvű lemezünkkel.” – meséli Puskás Peti, a The Biebers frontembere, aki azt is elárulta, hogy a szöveget Mórocz Tomival közösen szerezték. Ez immáron a negyedik dal együttműködés a Bermudából jól ismert énekessel.   A „Vár a holnap” klipjét a Füvészkert Pálmaházában forgatták. Nem véletlenül… A pálma fontos szimbólum a ’80-as évek ihletettségű, az elektronikus és élő hangzást vegyítő pop banda életében. Szinte mindenhol megjelenik így vagy úgy; a grafikáikon, fotóikon és a koncertjeiken is rendre feláll egy ledes pálma a színpadon. A rendező ismét Cibulya Nikol, akinek munkáját dicséri két korábbi klipjük a „Minden a miénk” és a „Pont most” is.   A The Biebers első magyar nyelvű albuma - amelynek előszele a „Vár a holnap” - márciusban jelenik meg; április 8-án pedig egy gigantikus lemezbemutató koncert lesz az Akvárium Klub Nagyhalljában. Az eseményen olyan speciális vendégművészek szerepelnek majd, mint például az észt Würffel, amely a Hots (Hungarian Oncoming Tunes) keretén belül jut el Magyarországra. A program segítségével a közeljövőben a The Biebers is ellátogat majd Észtországba.

Szűcs Judith koncert

Szűcs Judith 45 év töretlen sikerének megkoronázására készül.
 
Az elmúlt több, mint négy évtized dalai eredeti, különleges zenei és vizuális élményekkel színesítve ÁPRILIS 10-én az ERKEL SZÍNHÁZBAN.
 
Vendég fellépők: Balázs Fecó, Tátrai Tibor (Tátrai Band), Szűcs-Antal Gábor, Szűcs Judith testvére (Hungári, Skorpió, Bikini, Latin Duó)
 
Az 1972-es Ki mit tud?-on indult, de az első magyar női popegyüttesben, a Beatrice-ben is zenélt. Hangszere a zongoravolt. A 70-es évek végén divatos diszkóstílusban énekelt, amire bőven akadt vevő Magyarországon. „Diszkókirálynő” elnevezése is innen ered. Az igazi áttörés 1977-ben jött a Metronóm fesztiválon, ahol a "Táncolj még!" funk stílusú dalt adta elő, amellyel elnyerte a harmadik helyezést és a Hungaroton cég érdeklődését. Egy évvel később már megjelent az első nagylemeze, amelynek a címadó dala éppen a "Táncolj még!" volt. Az album platinalemez lett. A televízió elkészítette az énekesnő első show-műsorát, amely ugyancsak tetszett a közönségnek és végül de nem utolsósorban, a Pop-meccs című vetélkedőben a közönségszavazatok alapján ő lett az év énekesnője.
 
Lemezei az utóbbi években is megjelennek. Eddig 20 albuma jelent meg.
Legismertebbe slágerei a "Táncolj még!", az "Űrdisco", az "Eleonóra 904-ből", a "Gyere a Disco Club elé", a "Ha táncolsz velem", a "járd el a Zorba dalát", a "Dididididididergek", a "Mondd mit tegyek, hogy érezd".
 
Legutóbbi 2016-os slágere a "Táncold át", melyet a Gong FM-en is hallhat.


Gong Top 25

  • 12. hét (2017. Március 20. - Március 26.)
    1
    Katy Perry & Skip Marley - Chained To The Rhythm
    2
    Starley - Call On Me
    3
    Alan Walker - Alone
    4
    Little Mix - Touch
    5
    Ed Sheeren - Shape Of You
    6
    Péter Szabó Szilvia - Az Éj Után
    7
    Clean Bandit - Rockabye
    8
    Rag ’n’ Bone Man - Human
    9
    Spoon 21 - Deák
    10
    Offenbach - Be Mine
    11
    Kelemen Kabátban & Dér Heni - Félreismertem
    12
    Maroon 5 - Cold
    13
    Calvin Harris - My Way
    14
    Steve Aoki Feat. Louis Tomlinson - Just Hold On
    15
    Heincz Gábor “Biga” - Gátlás Sztriptíz
    16
    The Weeknd Feat. Daft Punk - Starboy
    17
    Chainsmokers & Coldplay - Something Just Like This
    18
    Thomas Jack & Jasmine Thompson - Rise Up
    19
    Rúzsa Magdi - Jel
    20
    Stevie Wonder Feat. Ariana Grande - Faith
    21
    Alvaro Soler - Sofia
    22
    Halott Pénz - Élnünk Kellett Volna
    23
    Rick Astley - Angels On My Side
    24
    Alle Farben - Bad Ideas
    25
    Bruno Mars - 24K Magic
  • 11. hét (2017. Március 13. - Március 19.)
    1
    Starley - Call On Me
    2
    Katy Perry & Skip Marley - Chained To The Rhythm
    3
    Alan Walker - Alone
    4
    Clean Bandit - Rockabye
    5
    Little Mix - Touch
    6
    Rag ’n’ Bone Man - Human
    7
    Péter Szabó Szilvia - Az Éj Után
    8
    Ed Sheeren - Shape Of You
    9
    Offenbach - Be Mine
    10
    Spoon 21 - Deák
    11
    Calvin Harris - My Way
    12
    Kelemen Kabátban & Dér Heni - Félreismertem
    13
    Steve Aoki Feat. Louis Tomlinson - Just Hold On
    14
    Heincz Gábor “Biga” - Gátlás Sztriptíz
    15
    Maroon 5 - Cold
    16
    The Weeknd Feat. Daft Punk - Starboy
    17
    Chainsmokers & Coldplay - Something Just Like This
    18
    Thomas Jack & Jasmine Thompson - Rise Up
    19
    Rúzsa Magdi - Jel
    20
    Stevie Wonder Feat. Ariana Grande - Faith
    21
    Rick Astley - Angels On My Side
    22
    Alvaro Soler - Sofia
    23
    Halott Pénz - Élnünk Kellett Volna
    24
    Alle Farben - Bad Ideas
    25
    Bruno Mars - 24K Magic
  • 10. hét (2017. Március 06. - Március 12.)
    1
    Starley - Call On Me
    2
    Clean Bandit - Rockabye
    3
    Rag ’n’ Bone Man - Human
    4
    Katy Perry & Skip Marley - Chained To The Rhythm
    5
    Alan Walker - Alone
    6
    Offenbach - Be Mine
    7
    Calvin Harris - My Way
    8
    Heincz Gábor “Biga” - Gátlás Sztriptíz
    9
    Ed Sheeren - Shape Of You
    10
    Péter Szabó Szilvia - Az Éj Után
    11
    Little Mix - Touch
    12
    Steve Aoki Feat. Louis Tomlinson - Just Hold On
    13
    St1evie Wonder Feat. Ariana Grande - Faith
    14
    Thomas Jack & Jasmine Thompson - Rise Up
    15
    Rick Astley - Angels On My Side
    16
    The Weeknd Feat. Daft Punk - Starboy
    17
    Spoon 21 - Deák (-NEW!-)
    18
    Chainsmokers & Coldplay - Something Just Like This (-NEW!-)
    19
    Rúzsa Magdi - Jel
    20
    Kelemen Kabátban & Dér Heni - Félreismertem (-NEW!-)
    21
    Alle Farben - Bad Ideas
    22
    Alvaro Soler - Sofia
    23
    Halott Pénz - Élnünk Kellett Volna
    24
    Maroon 5 - Cold (-NEW!-)
    25
    Bruno Mars - 24K Magic
  • 09. hét (2017. Február 27. - Március 05.)
    1
    Starley - Call On Me
    2
    Clean Bandit - Rockabye
    3
    Rag ’n’ Bone Man - Human
    4
    Alan Walker - Alone
    5
    Offenbach - Be Mine
    6
    Katy Perry & Skip Marley - Chained To The Rhythm
    7
    Calvin Harris - My Way
    8
    Heincz Gábor “Biga” - Gátlás Sztriptíz
    9
    Ed Sheeren - Shape Of You
    10
    Steve Aoki Feat. Louis Tomlinson - Just Hold On
    11
    Stevie Wonder Feat. Ariana Grande - Faith
    12
    Little Mix - Touch
    13
    Rick Astley - Angels On My Side
    14
    Thomas Jack & Jasmine Thompson - Rise Up
    15
    Péter Szabó Szilvia - Az Éj Után
    16
    The Weeknd Feat. Daft Punk - Starboy
    17
    Robin Thicke - One Shot
    18
    Rúzsa Magdi - Jel
    19
    Alle Farben - Bad Ideas
    20
    Blahalouisiana - Túl Távol, Elég Közel
    21
    Sia - The Greatest
    22
    Alvaro Soler - Sofia
    23
    Halott Pénz - Élnünk Kellett Volna
    24
    Bruno Mars - 24K Magic
    25
    Soulwave - Kalandor
  • 07. hét (2017. Február 20. - Február 26.)
    1
    Starley - Call On Me
    2
    Clean Bandit - Rockabye
    3
    Rag ’n’ Bone Man - Human
    4
    Offenbach - Be Mine
    5
    Alan Walker - Alone
    6
    Stevie Wonder Feat. Ariana Grande - Faith
    7
    Calvin Harris - My Way
    8
    Heincz Gábor “Biga” - Gátlás Sztriptíz
    9
    Steve Aoki Feat. Louis Tomlinson - Just Hold On
    10
    Ed Sheeren - Shape Of You
    11
    Rick Astley - Angels On My Side
    12
    Robin Thicke - One Shot
    13
    Thomas Jack & Jasmine Thompson - Rise Up
    14
    The Weeknd Feat. Daft Punk - Starboy
    15
    Little Mix - Touch
    16
    Rúzsa Magdi - Jel
    17
    Alle Farben - Bad Ideas
    18
    Blahalouisiana - Túl Távol, Elég Közel
    19
    Sia - The Greatest
    20
    Alvaro Soler - Sofia
    21
    Péter Szabó Szilvia - Az Éj Után (-NEW!-)
    22
    Halott Pénz - Élnünk Kellett Volna
    23
    Katy Perry & Skip Marley - Chained To The Rhythm (-NEW!-)
    24
    Bruno Mars - 24K Magic
    25
    Soulwave - Kalandor
  • 07. hét (2017. Február 13. - Február 19.)
    1
    Clean Bandit - Rockabye
    2
    Rag ’n’ Bone Man - Human
    3
    Offenbach - Be Mine
    4
    Stevie Wonder Feat. Ariana Grande - Faith
    5
    Rick Astley - Angels On My Side
    6
    Alan Walker - Alone
    7
    Calvin Harris - My Way
    8
    Heincz Gábor “Biga” - Gátlás Sztriptíz
    9
    Robin Thicke - One Shot
    10
    Steve Aoki Feat. Louis Tomlinson - Just Hold On
    11
    Thomas Jack & Jasmine Thompson - Rise Up
    12
    Ed Sheeren - Shape Of You
    13
    The Weeknd Feat. Daft Punk - Starboy
    14
    Alle Farben - Bad Ideas
    15
    Starley - Call On Me (-NEW!-)
    16
    Rúzsa Magdi - Jel
    17
    Blahalouisiana - Túl Távol, Elég Közel
    18
    Sia - The Greatest
    19
    Little Mix - Touch (-NEW!-)
    20
    Alvaro Soler - Sofia
    21
    Halott Pénz - Élnünk Kellett Volna
    22
    Wellhello - Sohavégetnemérős
    23
    Bruno Mars - 24K Magic
    24
    Soulwave - Kalandor
    25
    Kungs  Feat. Jamie N. Commons - Don’t You Now
  • 06. hét (2017. Február 06. - Február 12.)
    1
    Clean Bandit - Rockabye
    2
    Rag ’n’ Bone Man - Human
    3
    Offenbach - Be Mine
    4
    Stevie Wonder Feat. Ariana Grande - Faith
    5
    Rick Astley - Angels On My Side
    6
    Calvin Harris - My Way
    7
    Robin Thicke - One Shot
    8
    Thomas Jack & Jasmine Thompson - Rise Up
    9
    Heincz Gábor “Biga” - Gátlás Sztriptíz
    10
    Alan Walker - Alone
    11
    Steve Aoki Feat. Louis Tomlinson - Just Hold On
    12
    Alle Farben - Bad Ideas
    13
    The Weeknd Feat. Daft Punk - Starboy
    14
    Ed Sheeren - Shape Of You
    15
    Blahalouisiana - Túl Távol, Elég Közel
    16
    Sia - The Greatest
    17
    Rúzsa Magdi - Jel
    18
    Halott Pénz - Élnünk Kellett Volna
    19
    Alvaro Soler - Sofia
    20
    Wellhello - Sohavégetnemérős
    21
    Soulwave - Kalandor
    22
    Bruno Mars - 24K Magic
    23
    Dallos Bogi - Már Nem Zavar
    24
    Kungs  Feat. Jamie N. Commons - Don’t You Now
    25
    Tóth Andi - Tovább
  • 05. hét (2017. Január 30. - Február 05.)
    1
    Clean Bandit - Rockabye
    2
    Rag ’n’ Bone Man - Human
    3
    Offenbach - Be Mine
    4
    Stevie Wonder Feat. Ariana Grande - Faith
    5
    Rick Astley - Angels On My Side
    6
    Calvin Harris - My Way
    7
    Robin Thicke - One Shot
    8
    Thomas Jack & Jasmine Thompson - Rise Up
    9
    The Weeknd Feat. Daft Punk - Starboy
    10
    Alle Farben - Bad Ideas
    11
    Heincz Gábor “Biga” - Gátlás Sztriptíz
    12
    Steve Aoki Feat. Louis Tomlinson - Just Hold On
    13
    Alan Walker - Alone
    14
    Sia - The Greatest
    15
    Blahalouisiana - Túl Távol, Elég Közel
    16
    Ed Sheeren - Shape Of You
    17
    Rúzsa Magdi - Jel
    18
    Halott Pénz - Élnünk Kellett Volna
    19
    Alvaro Soler - Sofia
    20
    Wellhello - Sohavégetnemérős
    21
    Soulwave - Kalandor
    22
    Bruno Mars - 24K Magic
    23
    Dallos Bogi - Már Nem Zavar
    24
    Kungs  Feat. Jamie N. Commons - Don’t You Now
    25
    Tóth Andi - Tovább
  • 04. hét (2017. Január 23. - Január 29.)
    1
    Clean Bandit - Rockabye
    2
    Rag ’n’ Bone Man - Human
    3
    Offenbach - Be Mine
    4
    Rick Astley - Angels On My Side
    5
    Stevie Wonder Feat. Ariana Grande - Faith
    6
    Calvin Harris - My Way
    7
    Robin Thicke - One Shot
    8
    Thomas Jack & Jasmine Thompson - Rise Up
    9
    The Weeknd Feat. Daft Punk - Starboy
    10
    Sia - The Greatest
    11
    Alle Farben - Bad Ideas
    12
    Heincz Gábor “Biga” - Gátlás Sztriptíz
    13
    Steve Aoki Feat. Louis Tomlinson - Just Hold On
    14
    Halott Pénz - Élnünk Kellett Volna
    15
    Alan Walker - Alone
    16
    Blahalouisiana - Túl Távol, Elég Közel
    17
    Rúzsa Magdi - Jel
    18
    Wellhello - Sohavégetnemérős
    19
    Alvaro Soler - Sofia
    20
    Ed Sheeren - Shape Of You
    21
    Soulwave - Kalandor
    22
    Bruno Mars - 24K Magic
    23
    Dallos Bogi - Már Nem Zavar
    24
    Kungs  Feat. Jamie N. Commons - Don’t You Now
    25
    Tóth Andi - Tovább
  • 03. Hét (2017. január 16. - 2017. január 22.)
    1
    Clean Bandit - Rockabye
    2
    Offenbach - Be Mine
    3
    Rick Astley - Angels On My Side
    4
    Calvin Harris - My Way
    5
    Robin Thicke - One Shot
    6
    Thomas Jack & Jasmine Thompson - Rise Up
    7
    Stevie Wonder Feat. Ariana Grande - Faith
    8
    The Weeknd Feat. Daft Punk - Starboy
    9
    Sia - The Greatest
    10
    Rag ’n’ Bone Man - Human
    11
    Wellhello - Sohavégetnemérős
    12
    Alle Farben - Bad Ideas
    13
    Halott Pénz - Élnünk Kellett Volna
    14
    Steve Aoki Feat. Louis Tomlinson - Just Hold On
    15
    Heincz Gábor “Biga” - Gátlás Sztriptíz (-NEW!-)
    16
    Soulwave - Kalandor
    17
    Blahalouisiana - Túl Távol, Elég Közel
    18
    Alan Walker - Alone (-NEW!-)
    19
    Rúzsa Magdi - Jel
    20
    Alvaro Soler - Sofia
    21
    Bruno Mars - 24K Magic
    22
    Dallos Bogi - Már Nem Zavar
    23
    Ed Sheeren - Shape Of You (-NEW!-)
    24
    Kungs  Feat. Jamie N. Commons - Don’t You Now
    25
    Tóth Andi - Tovább
  • 02. Hét (2017. január 09. - 2017. január 15.)
    1
    Clean Bandit - Rockabye
    2
    Offenbach - Be Mine
    3
    Calvin Harris - My Way
    4
    Rick Astley - Angels On My Side
    5
    Robin Thicke - One Shot
    6
    Thomas Jack & Jasmine Thompson - Rise Up
    7
    The Weeknd Feat. Daft Punk - Starboy
    8
    Stevie Wonder Feat. Ariana Grande - Faith
    9
    Sia - The Greatest
    10
    Wellhello - Sohavégetnemérős
    11
    Alle Farben - Bad Ideas
    12
    Halott Pénz - Élnünk Kellett Volna
    13
    Rag ’n’ Bone Man - Human
    14
    Soulwave - Kalandor
    15
    Tóth Andi - Tovább
    16
    Steve Aoki Feat. Louis Tomlinson - Just Hold On
    17
    Rúzsa Magdi - Jel
    18
    Bruno Mars - 24K Magic
    19
    Kungs  Feat. Jamie N. Commons - Don’t You Now
    20
    Blahalouisiana - Túl Távol, Elég Közel
    21
    Alvaro Soler - Sofia
    22
    Charlie XCX Feat. Lil Yachty - After The Afterparty
    23
    LP - Lost On You
    24
    Dallos Bogi - Már Nem Zavar (-NEW!-)
    25
    Little Mix - Shout Out To My Ex
  • 01. Hét (2017. január 02. - 2017. január 08.)
    1
    Clean Bandit - Rockabye
    2
    Robin Thicke - One Shot
    3
    Calvin Harris - My Way
    4
    Thomas Jack & Jasmine Thompson - Rise Up
    5
    Rick Astley - Angels On My Side
    6
    Offenbach - Be Mine
    7
    The Weeknd Feat. Daft Punk - Starboy
    8
    Halott Pénz - Élnünk Kellett Volna
    9
    Sia - The Greatest
    10
    Stevie Wonder Feat. Ariana Grande - Faith
    11
    Wellhello - Sohavégetnemérős
    12
    Bruno Mars - 24K Magic
    13
    Alle Farben - Bad Ideas
    14
    Soulwave - Kalandor
    15
    Charlie XCX Feat. Lil Yachty - After The Afterparty
    16
    Tóth Andi - Tovább
    17
    Kungs  Feat. Jamie N. Commons - Don’t You Now
    18
    Steve Aoki Feat. Louis Tomlinson - Just Hold On
    19
    Rúzsa Magdi - Jel
    20
    Alvaro Soler - Sofia
    21
    Blahalouisiana - Túl Távol, Elég Közel (-NEW!-)
    22
    New Level Empire - Szerteszét
    23
    Rag ’n’ Bone Man - Human (-NEW!-)
    24
    LP - Lost On You
    25
    Little Mix - Shout Out To My Ex
  • 52. Hét (2016. december 26. - 2017. január 01.)
    1
    Robin Thicke - One Shot
    2
    Clean Bandit - Rockabye
    3
    Calvin Harris - My Way
    4
    Thomas Jack & Jasmine Thompson - Rise Up
    5
    Sia - The Greatest
    6
    Halott Pénz - Élnünk Kellett Volna
    7
    Rick Astley - Angels On My Side
    8
    The Weeknd Feat. Daft Punk - Starboy
    9
    Offenbach - Be Mine
    10
    Bruno Mars - 24K Magic
    11
    Stevie Wonder Feat. Ariana Grande - Faith
    12
    Wellhello - Sohavégetnemérős
    13
    Alle Farben - Bad Ideas
    14
    New Level Empire - Szerteszét
    15
    Kungs  Feat. Jamie N. Commons - Don’t You Now
    16
    Soulwave - Kalandor
    17
    Charlie XCX Feat. Lil Yachty - After The Afterparty
    18
    Tóth Andi - Tovább
    19
    Alan Walker Feat. Kelly Clarkson - Baby Don’t Go
    20
    Steve Aoki Feat. Louis Tomlinson - Just Hold On
    21
    Alvaro Soler - Sofia
    22
    LP - Lost On You Little Mix - Shout Out To My Ex
    23
    Rúzsa Magdi - Jel (-NEW!-)
    24
    Justin Timberlake - Can’t Stop The Feeling
  • 51. Hét (2016. december 19. - december 25.)
    1
    Robin Thicke - One Shot
    2
    Calvin Harris - My Way
    3
    Thomas Jack & Jasmine Thompson - Rise Up
    4
    Clean Bandit - Rockabye
    5
    Sia - The Greatest
    6
    Halott Pénz - Élnünk Kellett Volna
    7
    Rick Astley - Angels On My Side
    8
    The Weeknd Feat. Daft Punk - Starboy
    9
    Bruno Mars - 24K Magic
    10
    Alle Farben - Bad Ideas
    11
    New Level Empire - Szerteszét
    12
    Alan Walker Feat. Kelly Clarkson - Baby Don’t Go
    13
    Wellhello - Sohavégetnemérős
    14
    Stevie Wonder Feat. Ariana Grande - Faith
    15
    Offenbach - Be Mine (-NEW!-)
    16
    Kungs  Feat. Jamie N. Commons - Don’t You Now
    17
    Soulwave - Kalandor
    18
    Charlie XCX Feat. Lil Yachty - After The Afterparty
    19
    LP - Lost On You
    20
    Tóth Andi - Tovább (-NEW!-)
    21
    Alvaro Soler - Sofia
    22
    Punnany Massif - Partizán II.
    23
    Little Mix - Shout Out To My Ex
    24
    Steve Aoki Feat. Louis Tomlinson - Just Hold On (-NEW!-)
    25
    Justin Timberlake - Can’t Stop The Feeling
  • 50. Hét (2016. december 12. - december 18.)
    1
    Calvin Harris - My Way
    2
    Robin Thicke - One Shot
    3
    Thomas Jack & Jasmine Thompson - Rise Up
    4
    Clean Bandit - Rockabye
    5
    Sia - The Greatest
    6
    Halott Pénz - Élnünk Kellett Volna
    7
    New Level Empire - Szerteszét
    8
    The Weeknd Feat. Daft Punk - Starboy
    9
    Bruno Mars - 24K Magic
    10
    Rick Astley - Angels On My Side
    11
    Alle Farben - Bad Ideas
    12
    Wellhello - Sohavégetnemérős
    13
    Alan Walker Feat. Kelly Clarkson - Baby Don’t Go
    14
    Kungs  Feat. Jamie N. Commons - Don’t You Now
    15
    Stevie Wonder Feat. Ariana Grande - Faith
    16
    Soulwave - Kalandor
    17
    LP - Lost On You
    18
    Charlie XCX Feat. Lil Yachty - After The Afterparty
    19
    Punnany Massif - Partizán II.
    20
    Little Mix - Shout Out To My Ex
    21
    Rúzsa Magdi - Érj Hozzám
    22
    Alvaro Soler - Sofia
    23
    Justin Timberlake - Can’t Stop The Feeling
    24
    Kelemen Kabátban - Indián Nyár
    25
    Medix - Metro
  • 49. Hét (2016. december 05. - december 11.)
    1
    Calvin Harris - My Way
    2
    Robin Thicke - One Shot
    3
    Thomas Jack & Jasmine Thompson - Rise Up
    4
    Sia - The Greatest
    5
    Halott Pénz - Élnünk Kellett Volna
    6
    Clean Bandit - Rockabye
    7
    New Level Empire - Szerteszét
    8
    The Weeknd Feat. Daft Punk - Starboy
    9
    Bruno Mars - 24K Magic
    10
    Wellhello - Sohavégetnemérős
    11
    Alle Farben - Bad Ideas
    12
    Rick Astley - Angels On My Side
    13
    Kungs  Feat. Jamie N. Commons - Don’t You Now
    14
    Alan Walker Feat. Kelly Clarkson - Baby Don’t Go
    15
    Soulwave - Kalandor
    16
    Punnany Massif - Partizán II.
    17
    Kelemen Kabátban - Indián Nyár
    18
    Stevie Wonder Feat. Ariana Grande - Faith
    19
    LP - Lost On You
    20
    Charlie XCX Feat. Lil Yachty - After The Afterparty
    21
    Little Mix - Shout Out To My Ex
    22
    Rúzsa Magdi - Érj Hozzám
    23
    Alvaro Soler - Sofia
    24
    Justin Timberlake - Can’t Stop The Feeling
    25
    Medix - Metro
  • 48. Hét (2016. november 28. - december 04.)
    1
    Thomas Jack & Jasmine Thompson - Rise Up
    2
    Calvin Harris - My Way
    3
    Sia - The Greatest
    4
    Robin Thicke - One Shot
    5
    Halott Pénz - Élnünk Kellett Volna
    6
    The Weeknd Feat. Daft Punk - Starboy
    7
    Bruno Mars - 24K Magic
    8
    Alle Farben - Bad Ideas
    9
    New Level Empire - Szerteszét
    10
    Clean Bandit - Rockabye
    11
    Wellhello - Sohavégetnemérős
    12
    Punnany Massif - Partizán II.
    13
    Kungs  Feat. Jamie N. Commons - Don’t You Now
    14
    Kelemen Kabátban - Indián Nyár
    15
    Alan Walker Feat. Kelly Clarkson - Baby Don’t Go
    16
    Rick Astley - Angels On My Side
    17
    Soulwave - Kalandor
    18
    LP - Lost On You
    19
    Little Mix - Shout Out To My Ex
    20
    Stevie Wonder Feat. Ariana Grande - Faith
    21
    Charlie XCX Feat. Lil Yachty - After The Afterparty
    22
    Rúzsa Magdi - Érj Hozzám
    23
    Alvaro Soler - Sofia
    24
    Justin Timberlake - Can’t Stop The Feeling
    25
    Medix - Metro
  • 47. Hét (2016. november 21. - november 27.)
    1
    Thomas Jack & Jasmine Thompson - Rise Up
    2
    Calvin Harris - My Way
    3
    Sia - The Greatest
    4
    Halott Pénz - Élnünk Kellett Volna
    5
    The Weeknd Feat. Daft Punk - Starboy
    6
    Bruno Mars - 24K Magic
    7
    Robin Thicke - One Shot 
    8
    Punnany Massif - Partizán II.
    9
    Alle Farben - Bad Ideas
    10
    New Level Empire - Szerteszét
    11
    Kungs  Feat. Jamie N. Commons - Don’t You Now
    12
    Kelemen Kabátban - Indián Nyár
    13
    Clean Bandit - Rockabye
    14
    Wellhello - Sohavégetnemérős
    15
    LP - Lost On You
    16
    Little Mix - Shout Out To My Ex
    17
    Alan Walker Feat. Kelly Clarkson - Baby Don’t Go (-NEW!-)
    18
    Rúzsa Magdi - Érj Hozzám
    19
    Rick Astley - Angels On My Side
    20
    Soulwave - Kalandor
    21
    Alvaro Soler - Sofia
    22
    Justin Timberlake - Can’t Stop The Feeling
    23
    Medix - Metro
    24
    Charlie XCX Feat. Lil Yachty - After The Afterparty (-NEW!-)
    25
    Stevie Wonder Feat. Ariana Grande - Faith (-NEW!-)
  • 46. Hét (2016. november 14. - november 20.)
    1
    Thomas Jack & Jasmine Thompson - Rise Up
    2
    Calvin Harris - My Way
    3
    Sia - The Greatest
    4
    Halott Pénz - Élnünk Kellett Volna
    5
    The Weeknd Feat. Daft Punk - Starboy
    6
    Bruno Mars - 24K Magic
    7
    Punnany Massif - Partizán II.
    8
    Kungs  Feat. Jamie N. Commons - Don’t You Now
    9
    Little Mix - Shout Out To My Ex
    10
    Alle Farben - Bad Ideas
    11
    New Level Empire - Szerteszét
    12
    LP - Lost On You
    13
    Kelemen Kabátban - Indián Nyár
    14
    Clean Bandit - Rockabye
    15
    Wellhello - Sohavégetnemérős
    16
    Medix - Metro
    17
    Robin Thicke - One Shot (-NEW!-)
    18
    Rúzsa Magdi - Érj Hozzám
    19
    Alvaro Soler - Sofia
    20
    Justin Timberlake - Can’t Stop The Feeling
    21
    Rick Astley - Angels On My Side (-NEW!-)
    22
    Soulwave - Kalandor
    23
    Charlie Puth Feat. Selena Gomez - We Don’t Talk Anymore
    24
    Fifth Harmony - That’s My Girl
    25
    Major Lazer Feat. Justin Bieber & M0 - Cold Water
  • 45. Hét (2016. november 07. - november 13.)
    1
    Calvin Harris - My Way
    2
    The Weeknd Feat. Daft Punk - Starboy
    3
    Thomas Jack & Jasmine Thompson - Rise Up
    4
    Sia - The Greatest
    5
    Halott Pénz - Élnünk Kellett Volna
    6
    Kungs  Feat. Jamie N. Commons - Don’t You Now
    7
    Punnany Massif - Partizán II.
    8
    Bruno Mars - 24K Magic
    9
    Little Mix - Shout Out To My Ex
    10
    Alle Farben - Bad Ideas
    11
    New Level Empire - Szerteszét
    12
    LP - Lost On You
    13
    Kelemen Kabátban - Indián Nyár
    14
    Medix - Metro
    15
    Charlie Puth Feat. Selena Gomez - We Don’t Talk Anymore
    16
    Rúzsa Magdi - Érj Hozzám
    17
    Alvaro Soler - Sofia
    18
    Clean Bandit - Rockabye
    19
    Wellhello - Sohavégetnemérős (-NEW!-)
    20
    Fifth Harmony - That’s My Girl
    21
    Justin Timberlake - Can’t Stop The Feeling
    22
    Belga - Rendőrmunka
    23
    Willy William - Ego
    24
    Soulwave - Kalandor (-NEW!-)
    25
    Major Lazer Feat. Justin Bieber & M0 - Cold Water
  • 44. Hét (2016. október 31. - november 06.)
    1
    Calvin Harris - My Way
    2
    The Weeknd Feat. Daft Punk - Starboy
    3
    Kungs  Feat. Jamie N. Commons - Don’t You Now
    4
    Bruno Mars - 24K Magic
    5
    Thomas Jack & Jasmine Thompson - Rise Up
    6
    Punnany Massif - Partizán II.
    7
    Sia - The Greatest
    8
    Halott Pénz - Élnünk Kellett Volna
    9
    Little Mix - Shout Out To My Ex
    10
    New Level Empire - Szerteszét
    11
    Medix - Metro
    12
    Kelemen Kabátban - Indián Nyár
    13
    Belga - Rendőrmunka
    14
    Charlie Puth Feat. Selena Gomez - We Don’t Talk Anymore
    15
    Alle Farben - Bad Ideas
    16
    Rúzsa Magdi - Érj Hozzám
    17
    LP - Lost On You
    18
    Fifth Harmony - That’s My Girl
    19
    Alvaro Soler - Sofia
    20
    Justin Timberlake - Can’t Stop The Feeling
    21
    Wellhello - Sohavégetnemérős
    22
    Willy William - Ego
    23
    Marge - Repülünk
    24
    Bon Jovi - This House Is Not For Sale
    25
    Major Lazer Feat. Justin Bieber & M0 - Cold Water
  • 43. Hét (2016. október 24. - október 30.)
    1
    Bruno Mars - 24K Magic
    2
    The Weeknd Feat. Daft Punk - Starboy
    3
    Kungs  Feat. Jamie N. Commons - Don’t You Now
    4
    Calvin Harris - My Way
    5
    Punnany Massif - Partizán II.
    6
    Little Mix - Shout Out To My Ex
    7
    Thomas Jack & Jasmine Thompson - Rise Up (-NEW!-)
    8
    Medix - Metro
    9
    Halott Pénz - Élnünk Kellett Volna
    10
    Sia - The Greatest
    11
    New Level Empire - Szerteszét
    12
    Belga - Rendőrmunka
    13
    Kelemen Kabátban - Indián Nyár
    14
    Charlie Puth Feat. Selena Gomez - We Don’t Talk Anymore
    15
    Rúzsa Magdi - Érj Hozzám
    16
    Chainsmokers Feat. Halsey - Closer
    17
    Fifth Harmony - That’s My Girl
    18
    Alvaro Soler - Sofia
    19
    All Farben - Bad Ideas (-NEW!-)
    20
    Justin Timberlake - Can’t Stop The Feeling
    21
    Marge - Repülünk  (-NEW!-)
    22
    Willy William - Ego
    23
    Bon Jovi - This House Is Not For Sale
    24
    LP - Lost On You (-NEW!-)
    25
    Major Lazer Feat. Justin Bieber & M0 - Cold Water
  • 42. Hét (2016. október 17. - október 23.)
    1
    The Weeknd Feat. Daft Punk - Starboy
    2
    Chainsmokers Feat. Halsey - Closer
    3
    Belga - Rendőrmunka
    4
    Bruno Mars - 24K Magic
    5
    Punnany Massif - Partizán II.
    6
    Kungs  Feat. Jamie N. Commons - Don’t You Now
    7
    Charlie Puth Feat. Selena Gomez - We Don’t Talk Anymore
    8
    Willy William - Ego
    9
    Medix - Metro
    10
    Bon Jovi - This House Is Not For Sale
    11
    Rúzsa Magdi - Érj Hozzám
    12
    New Level Empire - Szerteszét
    13
    Alvaro Soler - Sofia
    14
    Sia - The Greatest
    15
    Little Mix - Shout Out To My Ex (-NEW!-)
    16
    Kelemen Kabátban - Indián Nyár
    17
    Calvin Harris - My Way 
    18
    Justin Timberlake - Can’t Stop The Feeling
    19
    Fifth Harmony - That’s My Girl (-NEW!-)
    20
    Halott Pénz - Élnünk Kellett Volna
    21
    Halott Pénz Feat. Kőváry Zoli - Erre Még Meghívlak
    22
    Majsai Gábor - Angyal
    23
    Enrique Iglesias - Duele El Corazon
    24
    Pál Dénes - Ott Van
    25
    Major Lazer Feat. Justin Bieber & M0 - Cold Water
  • 41. Hét (2016. október 10. - október 16.)
    1
    The Weeknd Feat. Daft Punk - Starboy
    2
    Chainsmokers Feat. Halsey - Closer
    3
    Belga - Rendőrmunka
    4
    Charlie Puth Feat. Selena Gomez - We Don’t Talk Anymore
    5
    Punnany Massif - Partizán II.
    6
    Bruno Mars - 24K Magic
    7
    Bon Jovi - This House Is Not For Sale
    8
    Willy William - Ego
    9
    Kungs  Feat. Jamie N. Commons - Don’t You Now
    10
    Medix - Metro
    11
    Rúzsa Magdi - Érj Hozzám
    12
    Alvaro Soler - Sofia
    13
    New Level Empire - Szerteszét
    14
    Majsai Gábor - Angyal
    15
    Justin Timberlake - Can’t Stop The Feeling
    16
    Halott Pénz Feat. Kőváry Zoli - Erre Még Meghívlak
    17
    Kelemen Kabátban - Indián Nyár
    18
    Enrique Iglesias - Duele El Corazon
    19
    Pál Dénes - Ott Van
    20
    Sia - The Greatest (-NEW!-)
    21
    Hooligans - Apám
    22
    Calvin Harris - My Way (-NEW!-)
    23
    Halott Pénz - Élnünk Kellett Volna (-NEW!-)
    24
    Selena Gomez - Kill Em With Kindness
    25
    Major Lazer Feat. Justin Bieber & M0 - Cold Water
  • 40. Hét (2016. október 02. - október 09.)
    1
    Charlie Puth Feat. Selena Gomez - We Don’t Talk Anymore
    2
    Belga - Rendőrmunka
    3
    Willy William - Ego
    4
    Chainsmokers Feat. Halsey - Closer
    5
    The Weeknd Feat. Daft Punk - Starboy (-NEW!-)
    6
    Rúzsa Magdi - Érj Hozzám
    7
    Bon Jovi - This House Is Not For Sale
    8
    Punnany Massif - Partizán II.
    9
    Alvaro Soler - Sofia
    10
    Bruno Mars - 24K Magic (-NEW!-)
    11
    Majsai Gábor - Angyal
    12
    Kungs  Feat. Jamie N. Commons - Don’t You Now
    13
    Medix - Metro
    14
    Justin Timberlake - Can’t Stop The Feeling
    15
    Halott Pénz Feat. Kőváry Zoli - Erre Még Meghívlak
    16
    New Level Empire - Szerteszét
    17
    Pál Dénes - Ott Van
    18
    Enrique Iglesias - Duele El Corazon
    19
    Kelemen Kabátban - Indián Nyár (-NEW!-)
    20
    Hooligans - Apám
    21
    Selena Gomez - Kill Em With Kindness
    22
    Calvin Harris Feat. Rihanna - This Is What You Came For
    23
    Major Lazer Feat. Justin Bieber & M0 - Cold Water
    24
    Fais Feat. Afrojack - Hey
    25
    Sigala Feat. John Newman & Nile Rogers - Give Me Your Love
  • 39. Hét (2016. szeptember 26. - október 2.)
    1
    Charlie Puth Feat. Selena Gomez - We Don’t Talk Anymore
    2
    Belga - Rendőrmunka
    3
    Rúzsa Magdi - Érj Hozzám
    4
    Alvaro Soler - Sofia
    5
    Willy William - Ego
    6
    Majsai Gábor - Angyal
    7
    Justin Timberlake - Can’t Stop The Feeling
    8
    Fais Feat. Afrojack - Hey
    9
    Punnany Massif - Partizán II.
    10
    Halott Pénz Feat. Kőváry Zoli - Erre Még Meghívlak
    11
    Bon Jovi - This House Is Not For Sale
    12
    Chainsmokers Feat. Halsey - Closer
    13
    Pál Dénes - Ott Van
    14
    Medix - Metro
    15
    Kungs  Feat. Jamie N. Commons - Don’t You Now (-NEW!-)
    16
    Selena Gomez - Kill Em With Kindness
    17
    Deorro Feat. Elvis Crespo - Bailar
    18
    New Level Empire - Szerteszét
    19
    Enrique Iglesias - Duele El Corazon
    20
    Hooligans - Apám
    21
    Major Lazer Feat. Justin Bieber & M0 - Cold Water
    22
    Kungs & Cookin’ On 3 Burners - This Girl
    23
    Calvin Harris Feat. Rihanna - This Is What You Came For
    24
    Sigala Feat. John Newman & Nile Rogers - Give Me Your Love
    25
    Wellhello - A Város Szemei
  • 38. Hét (2016. szeptember 19. - szeptember 25.)
    1
    Charlie Puth Feat. Selena Gomez - We Don’t Talk Anymore
    2
    Rúzsa Magdi - Érj Hozzám
    3
    Alvaro Soler - Sofia
    4
    Belga - Rendőrmunka
    5
    Fair Feat. Afrojack - Hey
    6
    Justin Timberlake - Can’t Stop The Feeling
    7
    Majsai Gábor - Angyal
    8
    Halott Pénz Feat. Kőváry Zoli - Erre Még Meghívlak
    9
    Deorro Feat. Elvis Crespo - Bailar
    10
    Punnany Massif - Partizán II.
    11
    Pál Dénes - Ott Van
    12
    Willy William - Ego
    13
    Selena Gomez - Kill Em With Kindness
    14
    Medix - Metro
    15
    Bon Jovi - This House Is Not For Sale
    16
    Chainsmokers Feat. Halsey - Closer (-NEW!-)
    17
    Major Lazer Feat. Justin Bieber & M0 - Cold Water
    18
    Kungs & Cookin’ On 3 Burners - This Girl
    19
    New Level Empire - Szerteszét  (-NEW!-)
    20
    Enrique Iglesias - Duele El Corazon
    21
    Calvin Harris Feat. Rihanna - This Is What You Came For
    22
    Hooligans - Apám
    23
    Sigala Feat. John Newman & Nile Rogers - Give Me Your Love
    24
    Sia Feat. Sean Paul - Chip Thrills
    25
    Wellhello - A Város Szemei
  • 37. Hét (2016. szeptember 12. - szeptember 18.)
    1
    Rúzsa Magdi - Érj Hozzám
    2
    Alvaro Soler - Sofia
    3
    Charlie Puth Feat. Selena Gomez - We Don’t Talk Anymore
    4
    Fair Feat. Afrojack - Hey
    5
    Belga - Rendőrmunka
    6
    Justin Timberlake - Can’t Stop The Feeling
    7
    Halott Pénz Feat. Kőváry Zoli - Erre Még Meghívlak
    8
    Majsai Gábor - Angyal
    9
    Deorro Feat. Elvis Crespo - Bailar
    10
    Pál Dénes - Ott Van
    11
    Selena Gomez - Kill Em With Kindness
    12
    Punnany Massif - Partizán II.
    13
    Kungs & Cookin’ On 3 Burners - This Girl
    14
    Medix - Metro
    15
    Calvin Harris Feat. Rihanna - This Is What You Came For
    16
    Adele - Send My Love (To Your New Lover)
    17
    Hooligans - Apám
    18
    Pitbull Feat. Flo Rida Feat. LunchMoney Louis - Green Light
    19
    Major Lazer Feat. Justin Bieber & M0 - Cold Water
    20
    Bon Jovi - This House Is Not For Sale
    21
    Sigala Feat. John Newman & Nile Rogers - Give Me Your Love
    22
    Sia Feat. Sean Paul - Chip Thrills
    23
    Enrique Iglesias - Duele El Corazon (-NEW!-)
    24
    Meghan Trainor - No
    25
    Wellhello - A Város Szemei
  • 36. Hét (2016. Szeptember 05. - Szeptember 11.
    1
    01. Rúzsa Magdi - Érj Hozzám
    2
    02. Alvaro Soler - Sofia
    3
    03. Fair Feat. Afrojack - Hey
    4
    04. Deorro Feat. Elvis Crespo - Bailar
    5
    05. Halott Pénz Feat. Kőváry Zoli - Erre Még Meghívlak
    6
    06. Justin Timberlake - Can’t Stop The Feeling
    7
    07. Selena Gomez - Kill Em With Kindness
    8
    08. Majsai Gábor - Angyal
    9
    09. Pál Dénes - Ott Van
    10
    10. Belga - Rendőrmunka
    11
    11. Kungs & Cookin’ On 3 Burners - This Girl
    12
    12. Medix - Metro
    13
    13. Punnany Massif - Partizán II.
    14
    14. Chainsmokers Feat. Halsey - Closer (-NEW!-)
    15
    15. Charlie Puth Feat. Selena Gomez - We Don’t Talk Anymore
    16
    16. Hooligans - Apám
    17
    17. Pitbull Feat. Flo Rida Feat. LunchMoney Louis - Green Light
    18
    18. Willy William - Ego (-NEW!-)
    19
    19. Calvin Harris Feat. Rihanna - This Is What You Came For
    20
    20. Bon Jovi - This House Is Not For Sale
    21
    21. Adele - Send My Love (To Your New Lover)
    22
    22. Major Lazer Feat. Justin Bieber & M0 - Cold Water
    23
    23. Sia Feat. Sean Paul - Chip Thrills
    24
    24. Sigala Feat. John Newman & Nile Rogers - Give Me Your Love
    25
    25. Alle Farben Feat. Younotus - Please Tell Rosie
  • 35. hét (2016. augusztus 29. - szeptember 04.)
    1
    Alvaro Soler - Sofia
    2
    Rúzsa Magdi - Érj Hozzám
    3
    Fair Feat. Afrojack - Hey
    4
    Halott Pénz Feat. Kőváry Zoli - Erre Még Meghívlak
    5
    Deorro Feat. Elvis Crespo - Bailar
    6
    Justin Timberlake - Can’t Stop The Feeling
    7
    Selena Gomez - Kill Em With Kindness
    8
    Pál Dénes - Ott Van
    9
    Majsai Gábor - Angyal
    10
    Adele - Send My Love (To Your New Lover)
    11
    Belga - Rendőrmunka
    12
    Kungs & Cookin’ On 3 Burners - This Girl
    13
    Hooligans - Apám
    14
    Punnany Massif - Partizán II.
    15
    Pitbull Feat. Flo Rida Feat. LunchMoney Louis - Green Light
    16
    Charlie Puth Feat. Selena Gomez - We Don’t Talk Anymore
    17
    Medix - Metro
    18
    Major Lazer Feat. Justin Bieber & M0 - Cold Water
    19
    Calvin Harris Feat. Rihanna - This Is What You Came For
    20
    Sia Feat. Sean Paul - Chip Thrills
    21
    Sigala Feat. John Newman & Nile Rogers - Give Me Your Love
    22
    Bon Jovi - This House Is Not For Sale (-NEW!-)
    23
    Alle Farben Feat. Younotus - Please Tell Rosie
    24
    Meghan Trainor - No
    25
    Wellhello - A Város Szemei
MAI MŰSOROK
06:00-10:00 | Gong reggel
10:00-11:00 | Téma
11:00-12:00 | Téma +
11:40- | Sporthírek
12:00-14:00 | Déli kívánságműsor
14:00-17:00 | Élénk Délután
17:00- | Mozaik
18:00- | Gong FM - Esti Hírek
18:00-20:00 | Interaktív kívánságműsor
20:00-22:00 | Gong Pop Top
22:00-01:00 | Katapult DJ
Elérhetőségeink
Titkárság: 76 /414 030
Fax: 76 / 418 -812
Értékesítés: 06 20/524/7671 (munkanapokon 8 - 17 óráig)
E-mail: ertekesites@gongradio.hu
Stúdió / Kívánságműsor: 76 / 414 - 010
Kívánságműsor sms: 06 20/ 9 414-020
E-mail: studio@gongradio.hu
Útravaló
"Senki ne ámítsa magát! Aki közületek bölcsnek tartja magát ezen a világon, váljék balgává, hogy csakugyan bölcs lehessen. Hiszen a világ bölcsessége balgaság Isten előtt. Amint írva van: „Saját ravaszságukkal fogja meg a bölcseket”. (Biblia)